BACK TO BASIC SOUL

 • AUTHOR: // CATEGORY: Spelningar

  No Comments

  Nu är det dags! Arlanda Big Band i delvis ny skepnad! Vi släpper in soulen i vår konsert och gör det självklart på vårt vis: glatt, svängigt med en massa energi – denna gång i samarbete med Jens Hult och Karolina Karner.

  Konserten startar den 24 mars kl 19:00 och hålls i Kulturum, Märsta.

  Karolina Karner är sångerskan från Orsa i Dalarna som sedan 17 års ålder medverkat i musikaler, krogshower, coverbandsspelningar och studiojobb. Hennes inlevelse och dynamiska röst är en upplevelse tillsammans med storband. Efter utlandsstudier vid Los Angeles College of Music i Pasadena, Kalifornien är Karolina idag bosatt i Sigtuna med musiken som heltidsjobb och hela Sverige som arbetsplats. Karolina har delat scen och studio med artister såsom Kalle Moraeus, Gladys del Pilar, Magnus Carlsson med flera. För mer information kolla in www.karolinakarner.se.Jens Hult har fått en lysande start på en lång karriär som vissångare på svenska. Hans musik karaktäriseras av låtar med hjärta, ärlighet och närvaro.
  Med låten ”Precis som du vill” har han i skrivande stund streamats över 6 miljoner gånger på Spotify. Vi kommer ta oss an den och andra av Jens låtar på ett sätt som de inte spelats förut – i storbandstappning. Just nu befinner sig Jens i studion och jobbar fram nytt material som kommer att landa på hans debutalbum med release under våren 2017. Genom sina texter och sin musik visar Jens att han som ung modern vissångare, dynamiskt och lätt kan växla mellan det storslagna och det enkla.

  Biljetter hittar här https://www.nortic.se/tickets/event/13147

COMMENTS

0 Responses to Back to Basic Soul

LEAVE A REPLY

FILL THE FIELDS TO LEAVE A REPLY. Your email address will not be published.

UA-118308491-1