SPELNINGAR

 • DANSKVÄLL PÅ FORUM

  AUTHOR: // CATEGORY: Nyheter, Spelningar

  No Comments

  En helafton med underhållning, god mat, dryck och dans. Lördag 13 oktober 2012 kl. 18-23.

  Arlanda Big Band höstfest

  En helafton med underhållning, god mat, dryck och dans.

  Lördag 13 oktober 2012 kl. 18-23 på Cabinen, Forum i Märsta

  Vi startar med en välkomstdrink och serverar sedan en trerätters middag med tema Norrbotten. Så snart kaffet blivit avdukat bjuder Arlanda Big Band på svängig dansmusik med de senaste låtarna från förr.

  Allt detta till det facila priset av 250 kr. Då ingår också medlemsavgift i vår fanclub. Vin, öl och alkoholfria alternativ säljs kontant under kvällen.

  Anmäl dig/er genom att sätta in 250 kr per person på
  PG 30 94 44-8 senast 30 september (Obs!!! ange era namn. Viktigt!).

  E-posta också din/er anmälan, så att vi inte missar någon och så att vi kan upprätthålla kontakten med våra medlemmar, till info@arlandabigband.se

  Skicka gärna denna inbjudan vidare till vänner, släktingar, grannar och arbetskamrater

 • ALL STARS 2013!

  AUTHOR: // CATEGORY: Nyheter, Spelningar

  No Comments

  Söndagen den 9e juni klockan 15.00 bjuder vi in ungdomar att sjunga och spela med oss! Vi syns på SSHL!

   

 • BACK TO BASIC SOUL

  AUTHOR: // CATEGORY: Spelningar

  No Comments

  Nu är det dags! Arlanda Big Band i delvis ny skepnad! Vi släpper in soulen i vår konsert och gör det självklart på vårt vis: glatt, svängigt med en massa energi – denna gång i samarbete med Jens Hult och Karolina Karner.

  Konserten startar den 24 mars kl 19:00 och hålls i Kulturum, Märsta.

  Karolina Karner är sångerskan från Orsa i Dalarna som sedan 17 års ålder medverkat i musikaler, krogshower, coverbandsspelningar och studiojobb. Hennes inlevelse och dynamiska röst är en upplevelse tillsammans med storband. Efter utlandsstudier vid Los Angeles College of Music i Pasadena, Kalifornien är Karolina idag bosatt i Sigtuna med musiken som heltidsjobb och hela Sverige som arbetsplats. Karolina har delat scen och studio med artister såsom Kalle Moraeus, Gladys del Pilar, Magnus Carlsson med flera. För mer information kolla in www.karolinakarner.se.Jens Hult har fått en lysande start på en lång karriär som vissångare på svenska. Hans musik karaktäriseras av låtar med hjärta, ärlighet och närvaro.
  Med låten ”Precis som du vill” har han i skrivande stund streamats över 6 miljoner gånger på Spotify. Vi kommer ta oss an den och andra av Jens låtar på ett sätt som de inte spelats förut – i storbandstappning. Just nu befinner sig Jens i studion och jobbar fram nytt material som kommer att landa på hans debutalbum med release under våren 2017. Genom sina texter och sin musik visar Jens att han som ung modern vissångare, dynamiskt och lätt kan växla mellan det storslagna och det enkla.

  Biljetter hittar här https://www.nortic.se/tickets/event/13147

UA-118308491-1